Bel ons via: 0341 76 01 76

Ervaringen


Op deze pagina vindt u ervaringen van klanten van HVk Multidiensten. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met HVk Multidiensten en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

Ervaring plaatsen

  • Gemiddelde ervaring HVK Multdiensten
    Op basis van 19 ervaringen
    Score: 4,7



  • Ervaring
    Hemmo van HVK multidiensten, is rustig aanwezig. Heeft bij ons de badkamer en toiletten geïnstalleerd. Doet zijn werk netjes. Ook bij problemen goed overleg. Goede communicatie. Afspraak is afspraak. Kan zijn werk goed inplannen. We hebben een afspraak met hem gemaakt om over een half jaar te starten en deze kwam hij op de dag zelf na. Erg tevreden over advies en eind resultaat

    13-11-2019 (Petra van A)

    Score: 1,0



  • Ervaring
    I.v.m. een volledige renovatie van ons nieuw aangekochte appartement zijn ook wij via Arma bij Hemmo terecht gekomen. Wat hebben wij daarmee geboft! Bij de eerste kennismaking al liet hij ons weten dat het zijn doel was ons te willen ontzorgen.. ! Die belofte heeft hij méér dan waar gemaakt! Onder zijn deskundige leiding werd niet alleen de gehele logistiek gecoördineerd .. maar ook - waar nodig - de juiste specialisten ingeschakeld. Zijn brede vakmanschap en goede adviezen hebben er toe bijgedragen dat wij kunnen terugkijken op een super geslaagde renovatie van ons appartement . Ook hebben wij Hemmo leren kennen als een rustig en aimabel mens met hart voor zijn werk en zijn medemens. Wij wensen hem dan ook veel succes met zijn onderneming maar ook privé alle goeds toe. Mocht u meer over onze ervaringen met Hemmo willen weten bel gerust: 06-42713504 Marja en Bob Derks Amersfoort

    02-05-2019 (Marja en Bob Derks)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Arma Keukens in Nunspeet adviseerde ons HvK voor de voorbereidende werkzaamheden. Prettig kennis gemaakt met Hemmo, die goed meedacht zonder zijn eigen mening op te dringen. Offerte was ook keurig. Erg fijn is dat HvK goed contact heeft met de planning van Arma, zodat ze eea goed op elkaar af kunnen stemmen. Het voorbereiden van de keuken verliep keurig en snel, en het stuc- saus- en tegelwerk ziet er prachtig uit. Ook na plaatsing van de keuken is Hemmo nog paar keer geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. Als we onze badkamer ooit renoveren zullen we HvK zeker weer vragen! Topwerk!

    16-01-2019 (Michiel en Lisa)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij genieten nu van een prachtig huis en kijken ook met veel plezier terug op de periode van de verbouwing. Het was een geweldig team, heel prettig in de omgang. Iedereen deed zijn uiterste best om het mooi te maken. Dat is meer dan gelukt. Er is echt voortreffelijk werk geleverd en goed met ons meegedacht, ook om onnodige kosten te voorkomen. Wij zijn heel tevreden en willen ook in de toekomst weer met dit bedrijf in zee.

    21-12-2018 (Manon)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    na aanschaf van onze nieuwe keuken bij ARMA keukens in Nunpeet hebben we Hemmo gevraagd of hij de voorbereidingen wilde doen voor de keuken ruimte. Nieuwe leidingen gelegd, nieuwe groepenkast geïnstalleerd en aangesloten. keukenruimte en hal gestuukt. Alles echt puik voor elkaar. Van te voren in Hemmo wezen kijken om te inventariseren wat er allemaal gebeuren moest. Eerlijke advies gegeven wat wel gedaan moest worden en wat niet perse nodig was. Tijdens de klus nog besloten om een extra wandje mee te pakken met het stuken, geen probleem. Top geregeld allemaal! Bedankt Hemmo, en iedereen die heeft meegewerkt aan deze klus!

    12-06-2018 (Coen en Jenieke)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Onze keukenleverancier bracht ons in contact met HVk voor de voorbereidende werkzaamheden voor het verplaatsen van onze keuken. Hemmo dacht constructief met ons mee, kwam met goede suggesties en was altijd goed bereikbaar om tot een definitief plan te komen. Zijn werk doet hij goed, zorgvuldig en netjes. Stipt op tijd, en een prettige persoon in huis. Aanrader!

    25-05-2018 (Rudy en Roos)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben HVK Multidiensten ingehuurd voor de grootse verbouwing van ons huis. De keuken moest verplaatst worden waardoor al het leidingwerk vervangen moest worden. Muren slopen, stucen, badkamer/wc ... kortom alles. Tijdens het zoeken naar een vakman, hebben we op meer manieren gehoord van Hemmo. Hij is een vriendelijke en kundige vakman met veel aandacht en ervaring. Tijdens het eerste gesprek waarbij we door ons huis liepen en vertelden wat ons idee was, dacht hij zelf ook meteen mee en hielp ons met praktische tips. Vanaf dag 1 verliep de verbouwing gesmeerd/op rolletjes/naar wens (kies er maar 1 uit, het was echt goed!) Voor alle problemen wist hij een oplossing. Hij schakelt kundige vakmannen in waar nodig, maar hij blijft het centrale aanspreekpunt en eindverantwoordelijk. Hij is iemand die je verbouwing echt ontzorgt; hij regelt het wel! Zelfs achteraf toen er nog een probleempje was werd het netjes en snel gefixt. Vooraf hebben we een prijs per onderdeel afgesproken, en aan het eind wordt opgemaakt wat de daadwerkelijke kosten waren. Bepaalde zaken waren duurder, omdat we achteraf toch meer wilden. Andere zaken goedkoper omdat er onderdelen niet door gingen. We zijn geweldig tevreden met het resultaat en hier genieten we dagelijks van!

    30-11-2017 (Hans & Dennis)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Je hebt goed en je hebt beter maar hier is maar 1 woord voor, gewoon BEST!! Hemmo zorgt ervoor dat alles perfect geregeld wordt en als hij het niet goed vindt gaat hij door tot het wel perfect is. Een uur langer doorwerken is geen probleem. Hij heeft bij ons de basis voor de keuken gemaakt, erg mooi, stukje vakwerk. Ik ben zelf niet gauw tevreden maar hier kan ik niet anders dan tevreden over zijn. Mocht ik mijn badkamer nog willen renoveren dan weet ik wie ik moet benaderen! Kortom HVK Multidiensten bedankt voor het vakwerk!!!

    25-09-2017 (Richard)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ontzorgen is idd de perfecte omschrijving. Alles loopt op rolletjes. Electra, gas, water, breken of bouwen. Hemmo en zijn broer hebben onze oude keuken, badkamer en schouw gesloopt. Electra door het hele huis een update gegeven, netwerkkabels getrokken. Van de sauna een inloop klerenkast gemaakt. Zeer aan te bevelen!

    20-03-2017 (Willem)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Na de aankoop van een keuken (bij Arma in Nunspeet) moest en flink wat voorbereidt worden voor de komst van de keuken. Na een eerste oriënterende e-mail, stond Hemmo binnen een paar dagen op de stoep om persoonlijk kennis te maken en alle vragen te beantwoorden en de hoeveelheid werk in te schaten. "Een prettige man" hoorde ik mijn vrouw zeggen aan de telefoon nadat Hemmo weg was. Vervolgens hebben we zowel telefonisch als per e-mail met elkaar contact gehouden (van onze kant kwam er steeds meer bij) Hemmo was goed bereikbaar en dacht echt met ons mee, wat we als erg prettig hebben ervaren. De offerte werdt per e-mail opgestuurd en heel specifiek per onderdeel benoemd, wat erg prettig is als je zelf geen idee hebt wat er allemaal moet gebeuren. Ook over de planning was Hemmo erg transparant en deed alles in overleg. In de week dat de keuken moest worden gesloopt en de voorbereidingen gedaan moesten worden stond Hemmo samen met zijn broer keurig op de afgesproken tijd voor de deur (zelfs 5 min eerder) Alles ging erg voorspoedig en alles gebeurde in overleg. Buiten dat Hemmo echt een vakman is (!!) is hij ook erg sociaal en in voor een praatje tijdens de koffie. We hebben zijn aanwezigheid als erg prettig ervaren, een man die weet wat hij doet en erg duidelijk was naar ons toe wat hij aan het doen was. Ook extra werkzaamheden die gedurende de dagen naar voren kwamen, pakte Hemmo met beide handen aan en gaf ook erg goed advies voor onze koude bijkeuken en daar heeft hij gelijk een oplossing voor bedacht en uitgevoerd! Ook het contact met de keukenleverancier pakte Hemmo op en nam de vragen die we hadden omtrent de keuken volledig op.. Al met al een echte vakman, die weet wat hij doet en alles uit handen neemt! Wij raden Hemmo zeker aan mocht u een klus hebben!! Hemmo bedankt! (En Louis, je broer ook natuurlijk) Vriendelijke groet uit Nijkerk, De familie Speijer

    20-01-2017 (Familie Speijer)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ontzorgen! Dat was onze eerste kennismaking met Hemmo, "zorgen dat jullie geen zorgen hebben tijdens de verbouwing". En nu een jaar later is het na alle voorbereidingen gerealiseerd. Badkamer, keuken, nieuwe pui enz. en geheel binnen de afgesproken tijd heeft hij met zijn mensen een prestatie geleverd. Trost op wat het is geworden. Hemmo, bedankt!

    11-10-2016 (Fam Kowalski)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Onze ervaring met Hemmo is goed. Hij luistert naar wat je wil en komt met goed advies zodat het precies wordt wat je voor ogen hebt. Hij zoekt naar de juiste balans tussen kwaliteit, functionaliteit en financiën. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Dus je klus is bij Hemmo in goede handen. Wij genieten nu volop van onze nieuwe toilet en badkamer.

    10-02-2016 (Tjark en Karin)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Hvk is zeker aan te bevelen als u een verbouwing of klus te klaren hebt. Duidelijke afspraken Nette werkwijze Keurige oplevering Bedankt!

    09-02-2016 (Allard en Marja Wessels)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Hemmo heeft bij mij het voorwerk voor de keuken gedaan. In een mum van tijd was de oude keuken er uit, daar had ik zelf zeker een dag over gedaan. Al het overige werk ook keurig afgeleverd. Toen bleek dat de raamfolie door het stukken vuil was geworden heeft hij zelfs op eigen initiatief nieuwe aangebracht. Alles keurig netjes achter gelaten. Zeer goede communicatie. Hemmo denkt steeds mee, en kijkt altijd naar mogelijkheden. Kortom bijzonder tevreden over het werk en de manier waarop Hemmo het doet.

    30-01-2016 (Rian)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Hemmo is bij mij begonnen met het leidingwerk van de keuken,maar gaandeweg de klus kwam er op mijn verzoek steeds meer bij.Van het wegwerken van cv leidingen,het plaatsen van een nieuwe wand,een nieuwe stoppenkast tot het stucken en spuiten van de hele woonkamer en gang. Hemmo houdt het overzicht,weet overal een oplossing voor,regelt alles, communiceert zeer goed en geeft steeds duidelijk overzicht van de kosten . HIj is zeer precies,werkt alles netjes af, ruimt alles op en voert alle troep af. Ik ben zeer tevreden en zou HVK Multidiensten zeker aanbevelen.

    11-10-2015 (Fred Smits)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Na aankoop van een nieuwe keuken zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf dat de voorbereidende werkzaamheden zou kunnen doen. Op aanraden van de keukenzaak hebben wij hiervoor contact gezocht met HVK Multidiensten. Daar hebben wij geen spijt van gehad. HVK heeft bij ons alle voorbereidingen verzorgd. Van het omleggen van de gas- en waterleidingen en de elektriciteitskabels tot het bouwen van een nieuwe meterkast met extra groepen t.b.v. de ovens. Daarnaast heeft HVK nieuwe vensterbanken gemaakt, een koof met spotjes en er zijn nieuwe stopcontacten geplaatst. Alle werkzaamheden zijn vakkundig en volgens planning uitgevoerd. Hemmo dacht met ons mee en kwam met goede ideeën. Wat wij ook heel prettig vonden was de goede bereikbaarheid bij tussentijdse vragen. Wij kunnen HVK Multidiensten van harte aanbevelen.

    19-06-2015 (Tom en Jolanda van Dijk)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Vanaf het begin was het contact met HVK erg prettig. Op een moment dat het ons goed uitkwam (in de avonduren, bij ons thuis) zijn al onze wensen rustig besproken. De uitvoering liep netjes volgens planning en de communicatie verliep steeds goed. HVK is ook buiten de reguliere werkuren goed bereikbaar. Met HVK kon tijdens de klus goed overlegd worden, ook indien het klussen betrof die buiten de opdracht vielen. Er werd graag meegedacht en meegeholpen. Wij zijn tevreden over het eindresultaat en kunnen HVK dan ook van harte aanbevelen.

    16-11-2014 (Ronald en Christine)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Zeer veelzijdig, vakkundig en professioneel bedrijf die alle afspraken keurig nakomt. Ben heel erg tevreden en zal u dit bedrijf zeer aan bevelen voor al uw verbouwingen en of klussen. Vriendelijke groetjes Mike Bosma

    20-03-2014 (M. Bosma)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ik kan HVK Multidiensten van harte aanbevelen aan iedereen die een kleine of grote klus(sen) te doen heeft. In de eerste plaats omdat het werk dat HVK levert gewoon heel goed is - en ik kan het weten, want hij heeft in mijn huis alles gedaan. In de tweede plaats is hij allround, dus dat ik lekker makkelijk, een persoon die het allemaal goed regelt en je die zorg uit handen neemt. Hemmo houdt het overzicht over wat er allemaal gedaan moet worden, heeft hij tijdpad in zijn hoofd en houdt ook de kosten in de gaten. Hij adviseert ook, als je dat graag wilt, dus dan heb je iemand die met je meedenkt. Daarnaast is Hemmo ook nog vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Ik kan over HVK Multidiensten alleen maar positieve dingen zeggen!

    11-03-2013 (Antoinette)

    Score: 5,0



Ervaringen

  • Ik kan HVK Multidiensten van harte aanbevelen aan iedereen die een kleine of grote klus(sen) te doen heeft. In de eerste plaats omdat het werk dat HVK levert gewoon heel goed is - en ik kan het weten, want hij heeft in mijn huis alles gedaan. In de tweede plaats is hij allround, dus dat ik lekker makkelijk, een persoon die het allemaal goed regelt en je die zorg uit handen neemt.

    Lees meer...

Over ons

In mei 2011 is ondernemer Hemmo van Kelckhoven gestart met HVK Multidiensten. Dankzij jarenlange ervaring als facilitair manager bij een hotel weet hij iedere klus te klaren. Hier heeft hij voor vernieuwing en renovatie gezorgd en alles wat daarbij komt kijken. Van tegel- en schilderwerk tot renovatie van alle badkamers.

Lees meer...