Bel ons via: 0341 76 01 76

Diensten


Het totaalconcept van HVK Multidiensten 

Wij realiseren alles op het gebied van verbouwingen, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Al onze diensten zijn onderverdeeld in verschillende specialisaties: 

 • Elektra 
 • Loodgieterwerk
 • Timmerwerkzaamheden
 • Schilderwerkzaamheden
 • Vloeren
 • Tegelwerk en sanitair
 • Buitenwerkzaamheden
 • Tuinberegening-systemen

 

Elektra

Wij verzorgen alles op het gebied van elektra. Van het begintraject in nieuw- en verbouw maar ook het herplaatsen van stopcontacten en lampen behoren tot ons dienstenpakket. Ditzelfde geldt voor het integreren van kabels in muren van flatscreens, telefoons en andere audio.

 

Loodgieterwerk

Wij zorgen voor allround loodgieterwerkzaamheden. Zoals het aanleggen van cv en waterleidingen. Ook zinkwerk en buitenkranen verzorgt HVK Multidiensten voor u.

 

Timmerwerkzaamheden 

HVK Multidiensten voert verschillende timmerwerkzaamheden uit zoals raggelwerk, kozijnen , deuren en wanden.

 

Schilderwerkzaamheden

Wij zijn uw schilder voor binnen én buiten. Van kozijnen tot plafonds en muren sauzen. Wij werken met het bekende kwaliteitsmerk Sikkens. De combinatie van onze schilderwerkzaamheden met deze verf zorgt voor een schitterend resultaat. Stucwerkzaamheden behoren ook tot ons dienstenpakket. 

 

Vloeren

HVK Multidiensten legt uw vloer. Dit precieze werk voeren wij met de grootste zorg uit. Of het nu gaat om een massief eiken vloer of een laminaatvloer, wij zorgen snel en vakkundig voor jarenlang plezier van uw vloer. 

 

Tegelwerk en plaatsen van sanitair/keuken

Wij verbouwen of renoveren uw badkamer, toilet en keuken. Wij (her)plaatsen sanitair en zorgen voor mooi afgewerkt tegelwerk. Ook kleine werkzaamheden zoals een nieuwe kraan of handgrepen horen bij ons dienstenpakket.  

 

Buitenwerkzaamheden 

HVK Multidiensten verzorgt ook werkzaamheden rondom uw huis. Schilderwerk, bestratingwerkzaamheden , tuin onderhoud en het plaatsen van schuttingen/poortdeuren zijn hier voorbeelden van. Maar ook voor periodieke werkzaamheden zoals het leggen van goten bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Aanleg van volautomatische tuinberegening 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinberegening. Binnen een paar dagen leggen wij dit systeem voor u aan. U kunt kiezen voor een eenvoudig systeem of voor een volautomatische tuinberegening. Dit alles realiseren wij voor een betaalbare prijs. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Multidiensten

Onze naam zegt het al: wij verzorgen multidiensten. Van klein tot groot en van simpel tot complex. Staat uw specifieke dienst of vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Kijk ook eens in ons portfolio naar de verschillende opdrachten die wij hebben uitgevoerd voor tevreden klanten. 

Ervaringen

 • Ik kan HVK Multidiensten van harte aanbevelen aan iedereen die een kleine of grote klus(sen) te doen heeft. In de eerste plaats omdat het werk dat HVK levert gewoon heel goed is - en ik kan het weten, want hij heeft in mijn huis alles gedaan. In de tweede plaats is hij allround, dus dat ik lekker makkelijk, een persoon die het allemaal goed regelt en je die zorg uit handen neemt.

  Lees meer...

Over ons

In mei 2011 is ondernemer Hemmo van Kelckhoven gestart met HVK Multidiensten. Dankzij jarenlange ervaring als facilitair manager bij een hotel weet hij iedere klus te klaren. Hier heeft hij voor vernieuwing en renovatie gezorgd en alles wat daarbij komt kijken. Van tegel- en schilderwerk tot renovatie van alle badkamers.

Lees meer...